Vacature

[ Hout ] Constructeur

Functie omschrijving:

In een prettige, gemoedelijke werksfeer werk je samen en/of zelfstandig aan projecten die variëren van klein tot groot. Je verzorgt constructieberekeningen van alle voorkomende staal- beton- en houtconstructies met eventueel bijhorend constructief tekenwerk. Als projectleider van een project onderhoudt je zelfstandig de contacten met de diverse partijen en bezoek je bouwplaatsen of bouwvergaderingen.

Specialisatie Houtconstructeur:

Wil jij je specialiseren in Houtconstructies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn voor de uitbreiding van ons Houtbouw team op zoek naar Constructeurs met een passie voor het ontwerpen van houtconstructies.

Bedrijfsomschrijving:

JV2 Bouwadvies is al ruim 30 jaar een breed georiënteerd adviesbureau voor bouwconstructies. Door heel het land verzorgen wij constructieberekeningen en tekeningen voor een breed scala aan bouwprojecten. Van sporthallen, scholen, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen & appartementen gebouwen tot nieuwe en verbouw van woningen voor particuliere opdrachtgevers.

Wat zoeken wij:

  • HBO/TU bouwkunde afstudeerrichting Constructief ontwerpen (of vergelijkbaar)
  • Enthousiasme is een voorwaarde
  • Relevante werkervaring is een pré
  • Ervaring met houtconstructies is een pré

Verder zoeken wij iemand die affiniteit heeft met de bouwpraktijk, beschikt over goede communicatieve eigenschappen, zelfstandig kan werken en houdt van aanpakken.

Wat bieden wij:

  • Een gevarieerde baan
  • Een uitstekend salaris
  • Mogelijkheden tot zelfontwikkeling

Daarnaast bieden wij een prettige werksfeer in een klein gemoedelijk team (8-12) medewerkers.

SOLLICITEER NU

Heeft u een constructieve uitdaging? Gaat u (ver)bouwen? Laat u adviseren!

Heeft u een constructieve uitdaging? Gaat u (ver)bouwen? Laat u adviseren!