Vacature

BIM Modelleur

Functie omschrijving:

In een prettige, gemoedelijke werksfeer werk je samen en/of zelfstandig aan projecten die variëren van klein tot groot. Je verzorgt constructiemodellen van alle voorkomende staal- beton- en houtconstructies en werkt in BIM projecten samen met klanten. Als Modeleur werk je nauw samen met onze constructeurs om samen tot een solide bouwconstructie te komen. Als verlengstuk van de constructeur ben je niet alleen bezig met het modeleren van constructies maar zoek je binnen de bouwprojecten gericht naar constructieve knelpunten en kom je in overleg met de constructeur en klant tot oplossingsmogelijkheden.

Bedrijfsomschrijving:

JV2 Bouwadvies is al ruim 30 jaar een breed georiënteerd adviesbureau voor bouwconstructies. Door heel het land verzorgen wij constructieberekeningen en tekeningen voor een breed scala aan bouwprojecten. Van sporthallen, scholen, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen & appartementen gebouwen tot nieuwbouw en verbouw van woningen voor particuliere opdrachtgevers.

Wat zoeken wij:

  • MBO/HBO/TU bouwkunde: afstudeerrichting constructie of vergelijkbaar
  • Enthousiasme is een voorwaarde
  • Relevante werkervaring is een pré
  • Uitstekende vaardigheden in Tekla of vergelijkbaar

Verder zoeken wij iemand die affiniteit heeft met de bouwpraktijk, beschikt over goede communicatieve eigenschappen, zelfstandig kan werken en houdt van aanpakken.

Wat bieden wij:

  • Een gevarieerde baan
  • Een uitstekend salaris
  • Mogelijkheden tot zelfontwikkeling

Daarnaast bieden wij een prettige werksfeer in een klein gemoedelijk team (8-12) medewerkers.

SOLLICITEER NU

Heeft u een constructieve uitdaging? Gaat u (ver)bouwen? Laat u adviseren!

Heeft u een constructieve uitdaging? Gaat u (ver)bouwen? Laat u adviseren!